Livscoaching
via telefon eller
personliga träffar

Föreläsningar,
workshops och kurser inom
personlig utveckling

hemsidabild Vill du öka din
medvetenhet
i livet?

Vill du få insikt
om hur du
kan förändra
din livssituation?


Hem 
  Om UppLevNu 
  Livscoaching 
  Föreläsningar 
  Workshops 
  Kurser 
  Kontakt 
  Tänkvärt 

 Per Dahlman
Certifierad Livscoach
 
"Jag hjälper människor
mot ett bättre liv"


Föreläsningar

Föreläsningar för grupper, föreningar och företag över hela Sverige. Föreläsningarna är lättsamma och ger samtidigt djupa insikter som man kan ha nytta av under hela sitt liv, både som privatperson och i arbetet.

  Här följer exempel på fem olika föreläsningar, det finns många fler och specialanpassade föreläsningar kan tas fram efter överenskommelse.
Föreläsningar kan även hållas i form av workshops. Kontakta Per för vidare information.

Föreläsning "Att förändra sitt liv"

En inspirerande stund med aha-upplevelser om hur du får ut mer av Ditt liv. Vill du hitta en väg mot mer medvetenhet, harmoni och glädje? Vill du bli bättre på att lyssna på dig själv och våga välja att göra något utifrån detta. Du får med dig ett antal användbara metoder och tankesätt. Ca 1 timme lång.

Föreläsning "Att njuta av livet"

Insikter kring vad njuta av livet egentligen är. Inspiration till att hitta vägar till att njuta mer i livet. Se att man själv har möjligheten att välja dessa vägar. Du får med dig ett antal användbara metoder och tankesätt.
Ca 1 timme lång.

Föreläsning "Välj dina känslor!"

Hitta vägar till att välja dina egna känslor istället för att bli styrd av dessa. Gå mot ett friare liv där du mer känner att du själv skapar din egen tillvaro. Du får med dig ett antal användbara metoder och tankesätt.
Ca 1 timme lång.

Föreläsning "Att verkligen genomföra personlig förändring"

Insikter kring vad som krävs för att verkligen genomföra personlig förändring. Många försöker genomföra en förändring men upplever att "ingenting händer", här får du tydlig vägledning i att se och minska hinder för förändring. Du får också med dig inspirerande metoder och tankesätt för att lyckas genomföra önskad förändring.
Ca 1 timme lång.

Föreläsning "Minskad stress och ökad frihet"

Att känna stress och press är mycket vanligt i dagens samhälle.
Du får här insikter kring stresshantering. Ett antal tydliga tankesätt och metoder presenteras. Detta kan leda till en positiv förändring med minskad stress och ökad frihet i livet.
Ca 1 timme lång.Kontakt och bokning

E-post:
perdahlman@upplevnu.se

Tel. 070 - 668 27 41Hitta din glädje, hitta din inspiration, hitta din egen väg i livet.